Sorteer op

Chalicious blog

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn Chalicious blog. Hier probeer ik je te inspireren op het gebied van sieraden, accessoires, lifestyle en interieur. Ik vind het leuk om je over de nieuwe producten te vertellen die in de online webshop staan. Verder deel ik graag mijn passies en wat voor een mooie dingen ik in het hedendaagse leven allemaal tegenkom.

Al jaren lang ben ik gefascineerd door kralen en maak ik vanaf jongs af aan al eigen sieraden. Deze uit de hand gelopen hobby heb ik omgezet in de webshop Chalicious. Hier verkoop ik o.a. handgemaakte sieraden en DIY pakketjes. Naast het aanbod sieraden kun je ook leuke kralen en bedeltjes shoppen.

Zo draag ik elke dag sieraden en accessoires, zonder deze juwelen vind ik mijn outfit niet compleet. Ik draag vaak vrolijke en gekleurde armcandy in combinatie met een aantal trendy Biba armbanden. Ik vind dat ambandjes altijd gemakkelijk te mixen en matchen zijn. Zo vind ik het ook heerlijk om korte en lange kettingen met elkaar te dragen in combinatie met een aantal minimalistische oorbellen. Ik mix en match zo elke dag een fijne combinatie voor bij mijn jeans, zomerjurkje of T-shirt met print.

Interieur is een grote passie! Ik vind het geweldig om met kleuren, vormen en materialen te spelen. Ik ben gek op design meubels en woonaccessoires in combinatie met vintage pareltjes. Zo bezoek ik regelmatig kringloopwinkels en gezellige rommelmarkten voor de mooiste meubeltjes, servies, lampen en allerlei andere woondecoratie. Ook speur ik het internet af voor de leukste items voor de shop of om lekker zelf te houden. Maak van jouw huis een thuis.

Veel leesplezier!  Chantal

Terug naar de home pagina.

 

© 2019 - 2024 Chalicious | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel